کد مطلب: 117769
درمان با نانوذرات براي برخي اختلالات چشمي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1466

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پژوهشگران دانشگاه کاليفرنيا موفق به ساخت قطره‌اي حاوي نانوذرات براي درمان برخي اختلالات چشمي شدند. براي درمان اختلالات چشمي معمولا تزريق مستقيم به درون چشم انجام مي‌شود که بسيار دردناک است.

معمولاً براي درمان اختلالات بينايي، دارو به درون چشم تزريق مي‌شود که براي بيمار بسيار دردناک و ناخوشايند است.

پژوهشگران دانشگاه کاليفرنيا موفق به ساخت قطره‌اي شدند که با آن مي‌توان اختلالات چشم را درمان کرد که با اين کار ديگر نيازي به فرآيند گرانقيمت و دردناک تزريق نيست. اين روش درمان احتمالاً بتواند به ميليون‌ها نفر در سراسر جهان که از مشکلات ناشي از کهولت سن (AMD) و ديگر اختلالات بينايي رنج مي‌برند کمک کند.

پزشکان مي‌گويند، معمولاً از هر ? نفر که به سن ?? سالگي مي‌رسند يک نفر دچار AMD است که نتايج اين پژوهش مي‌تواند براي بيماران و پزشکان بسيار جالب توجه باشد؛ به خصوص اينکه تعداد اين بيماران و تقاضا براي تزريق دارو به چشم پيوسته در حال افزايش است.

فرانچسکا کورديرو از موسسه چشم دانشگاه کاليفرنيا مي‌گويد: ساخت قطره‌هاي چشم که مي‌تواند با ايمني بالا مشکل بيمار را حل کند يک گلوله جادويي محسوب مي‌شود. درمان فعلي که مبتني بر تزريق دارو به چشم است براي بيماران بسيار دشوار است و در برخي موارد اثري روي بيماران ندارد که در اين موارد تزريق بايد تکرار شود.

در حال حاضر بيماران زيادي نياز به تکرار تزريق دارند و تقاضا براي آن نيز افزايش مي‌يابد. يکي از عوارض جانبي تزريق به چشم، خطر ابتلا به عفونت و خونريزي است. در آمريکا بيش از يک ميليون تزريق چشمي در سال ???? انجام شده‌است.

مرجع : سايت خبري باشگاه خبرنگاران جوان

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html